O nama O nama

Sparkasse Leasing d.o.o. za leasing vozila, mašina i plovila Sarajevo osnovano je u junu 2007.godine. Grupacija Sparkasse Leasing uspješno posluje već godinama u Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, a u Bosni i Hercegovini funkcioniše kao neovisno pravno lice.

Vlasnička struktura je sljedeća:
51% - Steiermärkische Bank und Sparkassen AG iz Graza
49% - Sparkasse Bank d.d.

Naša načela poslovanja:

Odgovornost

Sparkasse Leasing je društvo odgovorno za ukupno poslovanje u Bosni i Hercegovini, za sve klijente, uposlenike kao i za banke i društva partnere - Steiermärkische Bank und Sparkassen AG iz Graza i Sparkasse Bank d.d.

Suradnja

Sparkasse Leasing je potpuni autoritet za financiranje putem leasinga u BiH, te nam se s povjerenjem obraćaju državne institucije, velike, male i srednje firme, kao i fizička lica. Svakom klijentu nudimo rješenja primjerena njegovim potrebama, te težimo ravnopravnoj suradnji i dugoročnom partnerskom odnosu.

Sigurnost

Stabilan rast i razvoj, te stručnosti i profesionalnost naših uposlenika, odlučujući su faktori uspjeha. Paleta proizvoda i modela prilagođena je korisnicima, te svakom klijentu nudimo i pojedinačna rješenja, prilagođena upravo njegovim specifičnim potrebama.

Povjerenje

Poslovna profesionalnost i ljubaznost naših uposlenika zasniva se na transparentnim uvjetima poslovanja koji omogućuju otvorenu i iskrenu komunikaciju.

Odvažnost

Dobre ideje naizgled su lako ostvarive ako imate pravog partnera koji je dovoljno odvažan pružiti vam mogućnosti za provedbu istih. Sparkasse Leasing je i sam izrastao iz jedne takve ideje, te zato za njih imamo sluha.

Šta financiramo?

  • Putnička vozila
  • Teretna vozila
  • Strojeve
  • Opremu
  • Industrijska postrojenja
  • Plovila

Naša usluga

Vaš uspjeh – naša je budućnost

Uz bogato međunarodno iskustvo, financijsku snagu vlasnika te know how na području financijskih usluga, naša strategija je da svakodnevno nastojimo klijentima pružati moderne i njihovim potrebama prilagođene financijske proizvode uz izvrstan servis.

Dođite s povjerenjem

Korisnici naših usluga su mnoga državna i javna poduzeća, privatna društva, samostalni obrtnici te stanovništvo.

Trebate više informacija?

Na sljedećim stranicama naći ćete detaljne informacije o našim proizvodima i adresama za kontakt.

Radujemo se Vašoj posjeti i budućoj uspješnoj suradnji.